Torsdag 17 maj öppnar göteborgs soligaste terrass på drottningtorget

14 maj, 2012 | | Skrivet av: Andreas Antonsen

Clarion Hotel Posts uteservering

Nu på torsdag, Kristihimmelsfärdsdagen, tillika den 17 maj, öppnar Clarion Hotel Post sin uteservering på Drottningtorget mitt i centrala Göteborg. Med de norska kopplingarna och det traditionella firandet av 17 maj i Norge finns alla förutsättningar för en festlig start på Göteborgs hetaste uteservering!

SE VÅR MENY HÄR >>

Västerläge, möjlighet till sol stora delar av dagen och skydd av det anrika Posthusets vackra fasad blir det en säker plats för såväl uteätare och livsnjutare i sommar. På den vind- och regnsäkrade terrassen erbjuds ca 80 sittplatser, en exklusiv terrass för privata sällskap samt mingelytor, där det ges möjlighet att njuta av mat och dryck, morgon till kväll.

Starten som vi fått med Clarion Hotel Post har överträffat alla våra förväntningar! Intresset från Göteborgarna och den respons vi fått på t.ex. vår Post Work och Norda Bar & Grill är fantastisk och vi är oerhört glada över att nu också kunna öppna terrassen för Göteborgarna och våra tillresta gäster, säger Daniel Stenbäck, VD Clarion Hotel Post.

Grillad mat och skaldjur och fokus på rosévin och Champagne

Mat- och dryckesmenyerna är speciellt framtagna med hjälp av hotellets kreativa partner Marcus Samuelsson och har en betoning på grillat från det specialbyggda utomhusköket på terrassen. Det kommer även erbjudas kaffe, smörgåsar samt bakverk från hotellets eget konditori, med landslagskonditorn Patrik Fredriksson i spetsen.

I baren serveras förfriskningar med fokus på rosévin och Champagne tillsammans med utvalda drinkar. Den specialbryggda Post Lagern från det lokala bryggeriet ”Dugges” finns självklart även med på listan tillsammans med andra klassiska sommarfavoriter.

Nyckelkunder och Göteborgare bjuds in till öppningen

Clarion Hotel Post bjuder in nyckelkunder och välkomnar allmänheten från kl. 13:00. Under öppningshelgen erbjuds specialpriser. Läs mer på www.clarionpost.se/uteservering

En unik satsning

Göteborgs posthus från 1925 har innan det öppnade som hotell den 26 januari i år genomgått en total omvandling för att kunna möta den moderna gästens behov. Satsningen på Clarion Hotel Post är Clarions största satsning någonsin. Unik konst, fantastisk inredning och gastronomiska upplevelser är bara ett axplock av hotellets många lockelser. Bakom uppförandet av Clarion Hotel Post står hotellmogulen Petter A. Stordalen som nu gläds åt succén som hotellet har blivit.

Vi har haft en otrolig start för Clarion Hotel Post och med öppningen av terrassen får vi ännu en fantastisk produkt att njuta av för såväl Göteborgarna som våra tillresta gäster, säger Petter A. Stordalen som själv givetvis kommer att vara på plats i Göteborg under öppningen den 17 maj. 

Fakta om uteserveringen

  • Öppnar: Torsdag 17 maj 2012 kl: 13:00
  • Placering: Mot Drottningtorget
  • Total kapacitet: ca 300 personer
  • Matplatser: ca 80 personer
  • Terrass för privata sällskap: ca 70 personer
  • Öppettider: Sön-Tor: 11.30-24.00 (kök 22.00) & Fre-Lör: 11.30-01.00 (kök 22.30).
Tags: , ,