Eufori, glädje och lycka – Dosa Ivanov blev Årets Bartender 2014!

Den alltid så sympatiska och ödmjuka Dosa Ivanov från Norda Bar på Clarion Hotel Post stod i söndags som slutgiltig segrare i Årets Bartender 2014! Idag strålar det av lycka i Dosas ögon och vinsten börjar falla på plats! – En seger för mig men även för Clarion Hotel Post, som Dosa själv uttrycker det […]

Dosa Ivanov till final i Årets Bartender 2014

Det senaste året har tävlingsframgångarna duggat tätt för medarbetarna i Norda Bar & Grill på Clarion Hotel Post. För några veckor sedan tog Jesper Bogren, Executive chef, hem bronsmedaljen i Årets Kock för andra gången och under hösten tog Nordas Pastry Chef, Patrik Fredriksson hem titeln Årets Konditor. Till final här näst är Dosa Ivanov, […]

Vi tar bort räkan från våra menyer

Då räkbestånden visar sig minska dramatiskt har världsnaturfonden lyft upp Nordhavsräkan på röda listan, något som slår hårt mot Göteborg och resten av Västkusten. Färska räkor är minst lika göteborgskt som ”halv special”, Majorna och Liseberg. Därför är det oerhört viktigt att vi göteborgare bidrar till att öka bestånden och tar handling direkt. Det gör […]

Kökschef Jesper Bogren i final i Årets Kock 2014

Den 7 februari tävlar vår kära kökschef Jesper Bogren i finalen till Årets Kock. Läs mer och följ förberedelserna på www.aretskock.se

Fira Thanksgiving i Göteborg sista helgen i november

Gästspel av Marcus Samuelsson och Red Rooster Harlem. Vår kreativa samarbetspartner Marcus Samuelsson tillsammans med 3 av sina kollegor från Red Rooster Harlem visar oss hur man firar Thanksgiving.