brunch

Välkommen till en härlig helg- brunch på Göteborgs mest levande hotell

På brunchen i Norda på Clarion Hotel Post önskar vi att förmedla en känsla av värme som du upplever från den sekund när du tar kliver in i restaurangen. En av våra hovmästare välkommnar dig och följer dig till bords. Musiken lever och strömmar ut i lokalen och brunchens ljuvliga dofter sprids och man får ett lugnande gung i kroppen En dignande brunch av allt du kan önska, musik, värme och varma leenden vänner mellan. Utöver både varm och kall mat har vi äran att erbjuda våra gäster en fantastisk dessertbuffé signerad Årets Konditor 2013 och OS-guldmedaljören från Culinary Olympics 2012, vår chefskonditor Patrik Fredriksson.

Boka boka bord online

Öppettider: Lördag: 12:00 – 14:30 Söndag: 12:00 – 18:00 Pris: 279 kr Inkl: Virgin Mary buffé, juice, kall buffé, en varmrätt (välj 1 av 6), dessertbuffé, kaffe/te

Observera att brunchen har sommarstängt fram till 6 september.