Brunch


Världens bästa brunch

Välkommen tillbaka 9 september när vi återigen öppnar för härliga helgbruncher på Göteborgs mest levande hotell. Under brunchen i Norda Bar & Grill på Clarion Hotel Post önskar vi att förmedla en känsla av värme från den sekund du kliver in i vår härliga restaurang. En av våra hovmästare välkomnar dig och följer dig till bords. Musiken strömmar ut i lokalen i kombination med den härliga interiören i restaurangen som gör att man får en härlig känsla i hela kroppen. Och självklart väntar dig en dignande brunch av allt du kan önska inklusive musik, värme och varma leenden vänner emellan.

Utöver både varm och kall mat har vi även äran att erbjuda våra gäster en fantastisk dessertbuffé signerad Årets Konditor 2013 och OS-guldmedaljören från Culinary Olympics 2012, vår chefskonditor Patrik Fredriksson.

Pris: 315 kr
Inkl: Virgin Mary buffé, juice, kall buffé, en varmrätt (välj 1 av 6), dessertbuffé samt kaffe/te

Världens bästa brunch enligt The Mirror – läs artikeln här

Har du läst? Norda har världens bästa brunch enligt The Mirror »

 


Ps: Visste du att?

Nördighet är för oss på Clarion Hotel Post ett positivt laddat ord. Och i allt vi gör strävar vi också efter att djupdyka ännu lite mer än vad som kanske egentligen förväntas. Att göra det lite extra nördigt helt enkelt. Vår Bloody Mary-buffé är inget undantag. Varje lördag och söndag dukar vi upp för en extraordinär brunch i den gamla posthallen och utöver en välfylld bar och färska juicer hittar man en spännande Bloody Mary-buffé. Här hittar du flera nymixade varianter inspirerade av världens alla dofter och kryddor, vad sägs exempelvis om en spansk variant med jalapeño och honung? När du valt din blandning toppar du den själv med ätbara drinkpinnar såsom selleri eller gurkstavar och för den modiga finns även ett extra litet kryddapotek där du kan hetta upp den ytterligare. Så oavsett om du är en äventyrare eller en klassisk njutare så har vi en Bloody Mary som passar just dig. Dessutom är tomater sprängfyllda med antioxidanter, vitaminer och betakaroten som vi såklart bjuder dig på på köpet.

Du har väl provat vår gravade lax? Visst är den något alldeles extra? Ja, det är precis vad den är faktiskt. Vi köper hem vår lax och gravar den sedan här på plats med vår alldeles egna smaksättning. Sedan transporterar vi den till ett riktigt rökeri på Smögen där de skivar upp och vakuumförpackar den för oss. På så sätt får vi vår alldeles egen gravlax som är framtagen på ett schysst sätt i de kvantiteter vi behöver. Tre väldigt viktiga bitar som vi inte är beredda att rucka på och som vi är stolta över att kunna presentera på din tallrik. Lax är godare om den görs på riktigt.


Norda Bar & Grill