Möt Norda Bar & Grills Sous Chef, Pablo Baez

13 juni, 2012 | 0 kommentarer | Skrivet av: Norda Bar & Grill

Pablo Baez, Sous Chef - Norda Bar & Grill

Mycket kärlek, ingen stress. Det är Pablo Baez recept på god mat och avslappnad stämning. Gästerna kan se och höra det mesta som händer i det öppna köket.

Häng med, jag tror att vi kan sitta här borta.
Pablo Baez lotsar oss genom sin arbetsplats, hälsar vant på arbetskamraterna och ler glatt åt gästerna. Norda Bar & Grill är en av restaurangerna i nyöppnade Clarion Hotel Post, som ligger i Göteborgs ombyggda gamla posthus.

Läs hela intervjuen här

Pablo Baez

Ålder: 26 år.
Bor: I Högsbo i Göteborg.
Arbetar: Souschef på Norda bar & grill.
Familj: Flickvännen Linda.
Fritidsintressen: Spela fotboll och laga mat åt – eller tillsammans med – vänner.
Favoriträtt: Argentinska empanadas, smördegsknyten fyllda med kryddig köttfärs.

Tags: