Menyer


Menyer på Norda Bar och Grill

Menyer

På Norda Bar & Grill möter de lokala råvarorna inspiration från andra sidan Atlanten. Posthuset bär på en fin tradition av kommunikation människor emellan. Den vill vi föra vidare och förespråkar därför att ni avnjuter er måltid tillsammans på riktigt.

Dela, smaka och prova olika rätter. Vi kallar det family style och de flesta rätter på menyn passar extra bra för denna sorts sociala måltid. Känn er som hemma!

Thanksgiving

Thanksgiving är en mysig hösthögtid som under 1863 formades till en nationell högtid då Abraham Lincoln beslutade detta. Och tur är väl det?! På senare år har traditionen spridits till flera delar av världen inklusive Sverige och vi låter högtiden vara en tid där familj, vänner och mat står i fokus.
Här på Norda värnar vi om traditionen och vi har tagit fram en oslagbar meny som vi serverar mellan 19-26 november. Se nedan och låt smaka!
Meny Thanksgiving 2015

Julmeny

Jo men snart är det jul igen och tiden går snabbt nu. Varför inte boka in en julsittning med vår specialjulmeny? Vi serverar rätterna från 27 november.
Julmeny Norda Bar & Grill 2015

 

Terrassen

Posthusets uteservering Terassen med á la carte under varma tiden på året
Läs mer här »

Stora Sällskap


Läs mer här »

Chef´s table


Läs mer här »

Söndagsmiddag


Läs mer här »


Varför inte överaska din vän med en mysig söndagsbrunch.
Här hittar du presentkort för att ge det lilla extra till din hjärtevän »


Norda Bar & Grill