Postbaren


 

Tillbaka till utbud

Postbaren, hjärtat i Clarion Hotel Posts centrum

Postbaren

The Post Bar är Clarion Hotel Posts nav och en naturlig och inbjudande samlingspunkt för hotellets gäster men även för göteborgare och representanter för det lokala affärslivet. I linje med Göteborgs speciella gästvänlighet är vår service varm, vänlig och förekommande, allt för att just du ska känna dig som hemma. Baren serverar bl.a. vår egna öl, Post Finest från det lokala bryggeriet Lyckebryggeri och vår alldeles egna kafferost, Postrost från Bergstrands Kafferosteri. Vinlistan, är omfattande och varierad och erbjuder ibland annat spännande amerikanska viner, Wine by Joe och mycket mer. Vi är också mycket duktiga på cocktails i baren och  behöver du fylla på med energi är det inga problem. Våra bargäster erbjuds att välja något lättare från barmenyn.

Bakgrundsmusiken i Postbaren bjuder på såväl svenska som amerikanska artister och varierar i tempo och stämning beroende på tidpunkt och atmosfär.

Missa inte vår ”Post Work” (After Work) varje fredag från kl. 16:00 fram till 21:00.

Öppettider
Sön-Tis: 11:00 – 00:00
Ons-Tor: 11:00 – 01:00
Fre-Lör: 11:00 – 02:00


Ps: Visste du att?

Eftersom vi har en obotlig förkärlek till New York så har vi såklart smugglat in lite amerikanska inslag här och var där vi kunnat på hotellet. I våra barer hittar du exempelvis den mirakulöst goda ölen Brooklyn Lager. Visste du att Clarion Hotel Post är en utav de största inköparna utav Brooklyn Lager utanför Brooklyn. Häftigt eller hur?


Norda Bar & Grill